Τρόποι Πληρωμής – Αποστολές

Όπου κι αν βρίσκεστε, έχετε την δυνατότητα να επωφεληθείτε από τις τιμές και την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα κατάστημα υπερτοπικού χαρακτήρα υπερβαίνοντας τους περιορισμούς ενός συμβατικού καταστήματος, καθώς και να δώσουμε σε όλους την δυνατότητα να αγοράσουν σε χαμηλές, σταθερές τιμές.

Τρόποι παραγγελίας

Οι παραγγελίες μπορούν να γίνονται online μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος 10w40.gr ή τηλεφωνικά στο (+302111131145) .

Η εξυπηρέτηση πελατών λειτουργεί τις ακόλουθες ημέρες/ώρες:

  • Δευτέρα & Τετάρτη: 09.00 – 21.00
  • Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 09.00-21.00
  • Σάββατο: 09.00-15.00
 

Τρόποι Πληρωμής

Έχουμε φροντίσει ώστε να μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας με όλους τους δυνατούς τρόπους:

  • Αντικαταβολή 
  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
  • Με χρήση Χρεωστικής ή Πιστωτικής κάρτας
 
 

Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν Παράδοση

  • Οι παραγγελίες μέχρι 15 κιλά αποστέλλονται μέσω  της ACS* ή με μεταφορική εταιρία** .
  • Οι παραγγελίες από 15 κιλά και πάνω και αποστέλλονται μέσω  μεταφορικής εταιρίας** .

* ACS : τα έξοδα μεταφοράς αντικαταβολής είναι 2 €.
Η μεταφορά μέχρι 2 κιλά ειναι 3 €, 5,5 € μέχρι 5 κιλά,  1 για το κάθε επόμενο κιλό,  και  μέχρι 12 κιλά.  

 

**ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ :  Η εταιρία μας  έχει καταφέρει για λογαριασμό σας να συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες μεταφορικές εταιρίες της Ελλάδας με σκοπό την άμεση και οικονομική παράδοση των προϊόντων στην πόρτα σας.  Η αποστολή της παραγγελίας με μεταφορική θα πρέπει να προεξοφλείται  μέσω τραπεζικού εμβάσματος στην τράπεζα ή μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας. 

Τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για παραγγελίες άνω των 100 €  εντός Αττικής και άνω των 150 € για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Το 10w40.gr εξυπηρετεί πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα με ελάχιστη παραγγελία 100€ και στην Αττική με ελάχιστη παραγγελία 50. Ο χρόνος παράδοσης είναι από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες για όλη την Ελλάδα.

Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (δυσμενείς καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε και να μας δηλώσετε εάν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της